28th January 2019

Print

Trykk kan være i mange varianter og på alle typer av materialer om dagen. Det finnes nesten uendelige måter å vise opp sitt firma og sitt varemerke på, og kun fantasien setter grenser. Trykksaker er flott å bruke som reklameprodukter for eksempel. Det kan være de mer tradisjonelle, mindre produktene som man ser ofte som kopper og glass, flaskeåpnere, penn og handlenett. Men det kan også være større gaver som klær, håndklær, store vesker og lignende.

Trykksaker gir god eksponering mange ganger og over lang tid, for eksempel hvis man velger å trykke på ryggen av klær. Et stort trykk på ryggen av en vest egnet å ha i løypene vil bli godt synlig i mange sammenhenger og av mange mennesker i et sporty sammenheng. Det kan godt være sånn at det kommer inn innendørs også hvis det ender opp på ryggen av en fleksibel type som liker like godt å være i skisporet som inne på gymmen!

En klassiker er også trykk på papir som blir flott i alle farger og kvaliteter som finnes tilgjengelige; flotte papirkvaliteter som stråler ut et budskap om høy kvalitet, gode leveranser, kanskje et lys av glamour hvis man for eksempel velger trykk i gull eller sølv.

Men hadde det ikke vært frekt med noe helt annet? Hva med å lage trykk på et helt hus istedenfor å male det? Da kan mann enkelt endre det mellom årstider også! Ville det ikke være flott å ha et hus som ser ut som en tømmerhytte om vinteren når trangen å stå på ski er stor. Når våren kommer bytter man det ut mot vårens trendfarge det året – kanskje er det sterk oransje? Om sommeren, knæsj rosa  med hvite prikker for å glede omgivelsene, og om høsten bytte til oransje blader når vinteren kommer nærmere.

Det er litt uklart hva naboene vil si, men det vil nok bli noe snakk på byen eventuelt.